Estem

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΙΝ. 6973008666
Τηλ & fax 210 9579463

ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

banner_Estelor_202pxl_pink
ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Stock Shop Ευκαιρίες
Προσφορές - Εκπτώσεις

Ενημερωθείτε για τις προσφορές , τις εκπτώσεις και τα νέα μας συμπληρώνοντας τα στοιχειά σας για να λαμβάνετε δωρεάν τα Newsletter τις Estem.
Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν χρειάζεται να κάνουν εγγραφή αφού προστίθενται αυτόματα στη λίστα Newsletter.Μπορούν όμως να διαγραφούν μόνο από τι λίστα newsletter πατώντας διαγραφή.ΑΓΟΡΕΣ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ 


Μπορείτε να παραγγείλετε από την εταιρία μας με όποιον τρόπο από τους παρακάτω σας εξυπηρετεί :
 

Παραγγελία on-line
Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκετε μέσα στο σύστημά μας , ακολουθώντας τις οδηγίες του συστήματος, κάνοντας εγγραφή με τους απαραίτητους κωδικούς.
Αν είστε επαγγελματίας και επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου, παρακαλούμε διευκρινήστε το στο πεδίο σημειώσεις που υπάρχει στο δελτίο παραγγελίας.
 

Αν θέλετε να παραγγείλετε ή να ενημερωθήτε για το κόστος χωρίς να  κάνετε εγγραφή και  να δώσετε κωδικό πρόσβασης, αφού κάνετε προσθήκη στα είδη που σας ενδιαφέρει , τσεκάρετε με το ποντίκι  επιλέγοντας το δελτίο παραγγελιάς και τυπώστε τό μέσω explorer κατ΄ αυτόν τον τρόπο:(αρχείο > εκτύπωση>  επιλογή στην περιοχή σελίδων > ΟΚ.  

Μετά επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να στείλετε την παραγγελία σας. 

-Α. Τηλεφωνικά
Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας, και να προχωρήσετε στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν και να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε απορία ή  να κάνετε κάποια  πρόταση.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 16:00  

Τηλέφωνο παραγγελιών : 210 - 9522123 
 

-Β. Με e-mail  

 Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

    

-Γ. Με fax 
Έχετε τη δυνατότητα  να μας στείλετε την παραγγελία που εκτυπώσατε αφού προσθέσετε τα στοιχεία σας (Όνομα - διευθυνση-  τηλέφωνο κ.λ.π.) μέσω fax στο 210 - 9579463.  


Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση  ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας .

 

*Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση .

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

 1. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
 2. Η συμφωνημένη, μετρητοίς, εξόφληση του ποσού, που ορίζουμε και ο διακανονισμός του υπολοίπου γίνεται αμέσως μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων και πριν την εκφόρτωση ή πριν την αποστολή  αν το ποσό υπερβαίνει τα 500€ με κατάθεση σε τράπεζα (σύμφωνα με το νόμο).
 3. Για επαρχία, η εξόφληση γίνεται με κατάθεση στην τράπεζα, αφού βεβαιωθείτε ότι τα είδη σας είναι στο πρακτορείο της περιοχής σας. Μετά από την κατάθεσή σας, δίνουμε εντολή να σας παραδοθούν.
 4. Κάθε καθυστέρηση πληρωμής επιβαρύνει τον αγοραστή με τους νόμιμους τόκους.
 5. Τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα μας μέχρι πλήρους εξόφλησής τους.
 6. Η προκαταβολή για το κλείσιμο της παραγγελίας δεν επιστρέφεται.
 7. Οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές συνδέσεις των μηχανημάτων και του εξοπλισμού φροντίζει ο πελάτης να γίνουν από εξειδικευμένο άτομο.
 8. Εκτός Αττικής, επιβαρύνεται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του προσωπικού, ο αγοραστής.
 9. Η εταιρεία ESTEM δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές στην τοποθέτηση του εξοπλισμού, γι’ αυτό ο πελάτης υποχρεούται να ενημερώνει την εταιρεία μας για την ακριβή θέση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
 10. Τα έξοδα τοποθέτησης, συναρμολόγησης, μεταφοράς και συσκευασίας χρεώνονται ανάλογα παράδοσης & η παραγγελία παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης της επιχείρησης ή έως το πρακτορείο για επαρχία.
 11. Για εμπορεύματα που ταξιδεύουν με πρακτορείο την ευθύνη έχει ο αγοραστής.
 12. Καθυστέρηση παράδοσης από την ημερομηνία αναγραφής για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, θεομηνίες, έκτακτα γεγονότα, έλλειψη πρώτων υλών, καθυστέρηση εισαγωγής) δεν επιβαρύνουν την εταιρεία ESTEM σε καμία περίπτωση.
 13. Υπεύθυνος για τα σωστά στοιχεία της επιχείρησης, για την έκδοση παραστατικών, είναι ο αγοραστής. Για τις νέες επιχειρήσεις προσκομίζετε το χαρτί έναρξης της εφορίας και από τότε και μετά μπορούμε να εκδώσουμε νόμιμο παραστατικό Τιμολόγιο- Δελτίο Αποστολής, σύμφωνα με το ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ.2859 (ΦΕΚ Α’ 248/07-11-2000).

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Share:Ask!BlinkBits!Blinklist!Blogmarks!BlogRolling!Cannotea!Del.icio.us!Digg!Diigo!DZone!Free and Open Source Software NewsFacebook!Fark!Faves!FeedMeLinks!Furl! GodSurfer!Google!linkaGoGo!Live!Ma.gnolia!Maple!Mister-Wong!Mixx!MyLinkVault!MySpace!Netscape!Netvouz!Newsvine!RawSugar!Reddit!ShoutWire!Simpy!Slashdot!Smarking!
Spurl!Squidoo!StumbleUpon!Swik!Tailrank!Technorati!Wists!

 
 
Web Hosting SEO by inwebpro Ltd