Estem

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΙΝ. 6973008666
Τηλ & fax 210 9579463

ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

banner_Estelor_202pxl_pink
ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Stock Shop Ευκαιρίες
Προσφορές - Εκπτώσεις

Ενημερωθείτε για τις προσφορές , τις εκπτώσεις και τα νέα μας συμπληρώνοντας τα στοιχειά σας για να λαμβάνετε δωρεάν τα Newsletter τις Estem.
Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν χρειάζεται να κάνουν εγγραφή αφού προστίθενται αυτόματα στη λίστα Newsletter.Μπορούν όμως να διαγραφούν μόνο από τι λίστα newsletter πατώντας διαγραφή.ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ:

ΑΘΗΝΑ:

α)Παραδίδουμε δωρεάν τις παραγγελίες των αξεσουάρ στον επαγγελματικό σας χώρο κατόπιν συννενόησης.

β) Αποστέλλουμε την παραγγελία σας με αντικαταβολή με courier και πληρώνετε αφού την παραλάβετε.

γ)Τα είδη εξοπλισμού και τα ογκώδη αντικείμενα παραλαμβάνονται από την έδρα μας στην αρχική τους συσκευασία ή αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας ή με προτεινόμενη δική μας αφού ενημερωθήτε για το κόστος των μεταφορικών.

ΕΠΑΡΧΙΑ:

α)Αποστέλλουμε την παραγγελία σας με αντικαταβολή με courier και πληρώνετε αφού την παραλάβετε.

β) Τ α είδη εξοπλισμού και τα ογκώδη αντικείμενα παραδίδονται στην αρχική τους συσκευασία, δωρεάν, έως την μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας ή σε προτεινόμενη δική μας, αφού ενημερωθήτε για το κόστος των μεταφορικών από τη μεταφορική εταιρεία στην έδρα σας .

γ) Τα εμπορεύματα που αποστέλουμε ελέγχονται σχολαστικώς πριν την αποστολή και ως εκ τούτου η εταιρεία δε φέρει καμμία ευθύνη για ζημιά που τυχόν προκύψει κατα τη μεταφορά τους από τις μεταφορικές εταιρείες. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΩN:

Η ESTEM συνεργάζεται με courier Πόρτα - Πόρτα (ΕΛ.ΤΑ) κατόπιν ειδικής συμφωνίας για φθηνές χρεώσεις στις αποστολές. Μπορείτε όμως να επιλέξετε εσείς οποιαδήποτε άλλη εταιρία courier επιθυμείτε.

Οι χρεώσεις με courier Πόρτα - Πόρτα είναι οι παρακάτω:

Έως 2 κιλά η χρέωση είναι 6 ευρώ και για κάθε κιλό επιπλέον προσθέτονται 0,80 λεπτά.

Εξαίρεση στις παραπάνω χρεώσεις είναι αν το δέμα σας έχει δυσανάλογο όγκο σε σχέση με το βάρος του.
Αν θέλετε επιβεβαίωση της χρέωσης των μεταφορικών σας επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

 1. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.
 2. Η συμφωνημένη, μετρητοίς, εξόφληση του ποσού, που ορίζουμε και ο διακανονισμός του υπολοίπου γίνεται αμέσως μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων και πριν την εκφόρτωση ή πριν την αποστολή  αν το ποσό υπερβαίνει τα 500€ με κατάθεση σε τράπεζα (σύμφωνα με το νόμο).
 3. Για επαρχία, η εξόφληση γίνεται με κατάθεση στην τράπεζα, αφού βεβαιωθείτε ότι τα είδη σας είναι στο πρακτορείο της περιοχής σας. Μετά από την κατάθεσή σας, δίνουμε εντολή να σας παραδοθούν.
 4. Κάθε καθυστέρηση πληρωμής επιβαρύνει τον αγοραστή με τους νόμιμους τόκους.
 5. Τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα μας μέχρι πλήρους εξόφλησής τους.
 6. Η προκαταβολή για το κλείσιμο της παραγγελίας δεν επιστρέφεται.
 7. Οι ηλεκτρολογικές και υδραυλικές συνδέσεις των μηχανημάτων και του εξοπλισμού φροντίζει ο πελάτης να γίνουν από εξειδικευμένο άτομο.
 8. Εκτός Αττικής, επιβαρύνεται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του προσωπικού, ο αγοραστής.
 9. Η εταιρεία ESTEM δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές στην τοποθέτηση του εξοπλισμού, γι’ αυτό ο πελάτης υποχρεούται να ενημερώνει την εταιρεία μας για την ακριβή θέση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
 10. Τα έξοδα τοποθέτησης, συναρμολόγησης, μεταφοράς και συσκευασίας χρεώνονται ανάλογα παράδοσης & η παραγγελία παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης της επιχείρησης ή έως το πρακτορείο για επαρχία.
 11. Για εμπορεύματα που ταξιδεύουν με πρακτορείο την ευθύνη έχει ο αγοραστής.
 12. Καθυστέρηση παράδοσης από την ημερομηνία αναγραφής για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, θεομηνίες, έκτακτα γεγονότα, έλλειψη πρώτων υλών, καθυστέρηση εισαγωγής) δεν επιβαρύνουν την εταιρεία ESTEM σε καμία περίπτωση.
 13. Υπεύθυνος για τα σωστά στοιχεία της επιχείρησης, για την έκδοση παραστατικών, είναι ο αγοραστής. Για τις νέες επιχειρήσεις προσκομίζετε το χαρτί έναρξης της εφορίας και από τότε και μετά μπορούμε να εκδώσουμε νόμιμο παραστατικό Τιμολόγιο- Δελτίο Αποστολής, σύμφωνα με το ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ.2859 (ΦΕΚ Α’ 248/07-11-2000).


 


Share:Ask!BlinkBits!Blinklist!Blogmarks!BlogRolling!Cannotea!Del.icio.us!Digg!Diigo!DZone!Free and Open Source Software NewsFacebook!Fark!Faves!FeedMeLinks!Furl! GodSurfer!Google!linkaGoGo!Live!Ma.gnolia!Maple!Mister-Wong!Mixx!MyLinkVault!MySpace!Netscape!Netvouz!Newsvine!RawSugar!Reddit!ShoutWire!Simpy!Slashdot!Smarking!
Spurl!Squidoo!StumbleUpon!Swik!Tailrank!Technorati!Wists!

 
 
Web Hosting SEO by inwebpro Ltd