Estem

ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΙΝ. 6973008666
Τηλ & fax 210 9579463

ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

banner_Estelor_202pxl_pink
ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Stock Shop Ευκαιρίες
Προσφορές - Εκπτώσεις

Ενημερωθείτε για τις προσφορές , τις εκπτώσεις και τα νέα μας συμπληρώνοντας τα στοιχειά σας για να λαμβάνετε δωρεάν τα Newsletter τις Estem.
Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν χρειάζεται να κάνουν εγγραφή αφού προστίθενται αυτόματα στη λίστα Newsletter.Μπορούν όμως να διαγραφούν μόνο από τι λίστα newsletter πατώντας διαγραφή.Όροι χρήσης

Ο Ρ Ο Ι ··Χ Ρ Η Σ Η Σ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ( Αφού πατήστε send registration Θα σταλεί στο e-mail σας το μοναδικό PASSWORD για να μπορείτε να κάνετε ΕΙΣΟΔΟ και παραγγελίες).

Η εταιρεία ESTEM που δημιούργησε αυτό το e-shop προσφέρει τις υπηρεσίες της υπό τους παρακάτω όρους, τους οποίους ο επισκέπτης/χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να συνεχίσει τη χρήση εφόσον τους αποδέχεται πλήρως.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

-Όταν κάνετε μια παραγγελία θα σας ζητηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της αγοράς σας. Επίσης, κάποια προσωπικά στοιχεία θα σας ζητηθούν για την εγγραφή σας στο Newsletter ώστε να ενημερώνεστε για τα νέα, τις εκπτώσεις και τις προσφορές της εταιρείας μας.

-Τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται σύμφωνα με τις διατάξεις της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων που η εταιρεία ESTEM τηρεί και αποδέχεται.

-Μπορείτε, όταν επιθυμείτε να αλλάξετε τα προσωπικά σας στοιχεία που μας έχετε κοινοποιήσει ή να· διαγραφήτε πλήρως στέλνοντας μας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με το αίτημα σας.

-Πληροφορίες μπορούν να δοθούν αν ζητηθούν κατόπιν δικαστικής απόφασης από τα όργανα του νόμου.

-Ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ

-Εφ’ όσον ο επισκέπτης – χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στο e-shop συμφωνεί να παρέχει αληθείς ακριβείς πληροφορίες για τα στοιχεία του.

-Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον προσωπικό τους λογαριασμό (user account), και συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πιθανή παραβίαση ασφάλειας.


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Α) Προστασία καταναλωτών.

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Β) Τιμές

Οι τιμές που αναγράφονται δεν περιλαμβάνουν το ΦΠΑ, ο οποίος υπολογίζεται στην συνολική αξία της παραγγελία σας που αναγράφεται στο τέλος, πριν την επιβεβαίωσή της. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας, για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ κι εφόσον εκδοθεί τιμολόγιο στην· παραγγελία σας (αφορά μόνο όσους διατηρούν επιχείρηση) τότε το ΦΠΑ επαναϋπολογίζεται σωστά με την έκδοση του τιμολογίου από την εταιρεία μας.

Γ) Ενημέρωση

Το e-shop σας ενημερώνει ·με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (τιμή, κόστος μεταφοράς, συντελεστή ΦΠΑ στο κάθε είδος , τρόπο πληρωμής κλπ στα σχετικά menu, που μπορείτε να διαβάσετε πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Δ) Ακύρωση παραγγελίας.

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας στέλνοντας e-mail ή ενημερώνοντάς μας τηλεφωνικώς, με την προϋπόθεση να μην έχει αποσταλεί η παραγγελία από εμάς, μέχρι εκείνη τη στιγμή.


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

-Η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

-Η εταιρεία, στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή για την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία.

-Ουδεμία εγγύηση δίνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων, αναλαμβάνουμε όμως να ενημερώνουμε έγκαιρα τους πελάτες, σε περίπτωση που μας στείλουν παραγγελία, περί της μη διαθεσιμότητας.

-Σε καμιά περίπτωση η εταιρεία δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημιά που τυχόν θα υποστεί ο επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος από τη χρήση και τις πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

Όλο το περιεχόμενο του e-shop αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ESTEM και δε δύναται να αποτελέσει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης και αναπαραγωγής ή να μεταδοθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

-Η εταιρεία ESTEM διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

-Διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών της χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.

-Καμιά τροποποίηση των όρων του e-shop δεν θα λαμβάνεται υπ’ όψιν και δεν θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί στους όρους χρήσης.Με το αίτημα σας


Share:Ask!BlinkBits!Blinklist!Blogmarks!BlogRolling!Cannotea!Del.icio.us!Digg!Diigo!DZone!Free and Open Source Software NewsFacebook!Fark!Faves!FeedMeLinks!Furl! GodSurfer!Google!linkaGoGo!Live!Ma.gnolia!Maple!Mister-Wong!Mixx!MyLinkVault!MySpace!Netscape!Netvouz!Newsvine!RawSugar!Reddit!ShoutWire!Simpy!Slashdot!Smarking!
Spurl!Squidoo!StumbleUpon!Swik!Tailrank!Technorati!Wists!

 
 
Web Hosting SEO by inwebpro Ltd